Instaleaza gratis un Stalp

Existenta unui stalpisor in cvartalul/strada ta este un lucru benefic deoarece pe langa functionalitatea de a distribui pungi de unica folosinta pentru strans deseurile canine este si un spatiu publicitar permanent, indiferent de vreme/anotimp, pentru acest mesaj social "Strange dupa Catelul Tau!"

Pentru a instala un stalpisor trebuie sa faci o simpla cerere la Primarie.

Primaria trebuie sa stie nevoia ta si in momentul in care va vedea ca mai multi cetateni din aceiasi zona cer ceva, va face tot posibilul (buget, aprobari, samd) sa rezolve doleantele contribuabilului.

Formularul de cerere de mai jos nu garanteaza instalarea acestor stalpisori, dar garanteaza ca Primarul tau stie de nevoia ta de culturalizare a vecinilor, de confortul tau si ca stie ca exista solutii demonstrat viabile. Totodata va fi constient ca exista solutii la aceasta problema de educatie urbana - stransul dupa caine.

Primul pas este sa trimiti o cerere catre primaria ta. Cererea o descarci de mai jos si poti inainte de a o trimite sa o prezinti si vecinilor tai pentru a fi in numele unui colectiv local.

Cerere instalare stalp Primarie