Combate preconceptiile

Cultura Urbana, coabitarea fericita, este un lucru care trebuie creat.

Dezvoltarea Urbana in Romania a explodat abia acum 60??? de ani, perioada Dej, majoritatea populatiei fiind adusa din mediul rural si din pacate acesti ani au fost pierduti din punct de vedere al educarii populatiei in ceea ce priveste Coabitarea intr-un spatiu limitat (ne aducem aminte de cai, porci, gaini crescuti in balcon).

Convietuirea in comun presupune niste reguli de coabitare care trebuie implementate in timp.

Cultura Urbana, de altfel orice fel de cultura, se obtine prin 5 mijloace:

- de la familie
- de la prieteni
- prin puterea exemplului
- prin cercetare
- prin metode punitive

Tu ca si cetatean responsabil, citind acest site, poti sa combati preconceptiile existente in randul vecinilor tai prin expunerea adevarurilor certe care sunt legate de excrementele de pe spatial public.

Primul Pas Informeaza-te (link) obtine argumente (link) vorbeste cu rudele, apoi cu prietenii si pasul doi fa-ti curaj pentru a intra in vorba cu straini care strang dupa catelul lor.

Pasul urmator, cel mai greu este sa intri in vorba cu stapanii care nu strang, nu au punga, nu stiu in general ca exista o solutie de bun simt la acest disconfort pe care ei personal (sta in puterea lor) in provoca vecinilor.

Povesteste-le tuturor de problemele intalnite, de solutiile existente, si o sa vezi ca o discutie despre KKT poate sa nu fie de KKT ci dimpotriva FUN.

Dupa aceasta etapa de "doar vorba" ai si posibilitatea sa "treci la actiune", urmand regulile si exemplele aratate pe site (link)