Concurs “cel mai bun afis”

In mod normal Primaria ar trebui sa informeze lumea dar sa n-asteptam pana atunci!

Va invit sa va ganditi la un afis cu mesaj pasnic, convingator si cat mai eficient.

Ce cred eu ca trebuie sa contina afisul: sloganul (daca nu e gata, o varianta),  informare legata de hotararea 243 (vezi BAZA LEGALA), adresa blogului, eventual un desen sugestiv. De ex: o poza cu un kk "imperial" 🙂  cu cerc rosu taiat.

La acestea s-ar putea adauga metoda de strangere: va trebuie o punga mica de plastic; se baga mana in punga ca intr-o manusa, se apuca "obiectul" si se intoarce cu grija "manusa" pe dos, se face nod si se arunca la cosul de gunoi. Dar afisul ar fi prea incarcat.

s.a.m.d.

6 Responses

 1. Hai sa imbinam dragoste de catei cu civilizatia.
  Fii civilizat, strange dupa catelul tau.

 2. Hai sa imbinam dragostea de catei cu civilizatia.

 3. Mihaela

  Imi inchipui cel mai bun ais cam asa:

  Un spate de catel pe care sa fie un afis “Strang dupa catel”. Eventual o punguta agatata de afis, sau asa ceva. Un artist desenator cred ca ar putea da viata acestei imagini.

  Ce ziceti?

 4. Gabriel

  Eu am vazut, in Olanda cosuri mici destinate strict pentru resturi de la animale cu o poza – tip desene animate – spatele unui caine si restul de la animal.”

  Este buna ideea de a pune si un afis cu “Strang dupa catel”. Ar fi prea incarcat sa mai explici cum se face insa se pot pune si pungi mici atasate la acest cos de resturi pentru caine. Iubitorii de catei vo intelege.

 5. elena

  Sunt de acord cu ceea ce ati spus si ceea ce ati scris. Am si eu un catel si nu este placut cand faci slalom printre “obiectele” lasate de catre acestia.Cu o campanie puternica, sunt convinsa ca toti detinatorii de animale vor lua atitudine. Dar, problema cea mai mare ramane a cateilor vagabonzi, pe care ii vezi la orice colt de strada. Parerea mea este ca, atunci cand aceasta problema va fi rezolvata, atunci se va rezolva si a cateilor cu stapani.

 6. D. D.

  Nr. cainilor vagabonizi e mult mai mic in comparatie cu numarul cainilor cu animale pe post de stapan.

Leave a comment